Vores mission

De fleste af os er udmærket klar over verdens urimeligheder og de markante klimaforandringer vi står over for…

Men hvor skal man tage fat for at gøre en forskel?

With Love Darling forener det bedste fra 2 verdener:

Forkæl dig selv med elegante smykker og gør en forskel for den verden du lever i.

Når du køber With Love Darling får du et elegant smykke for livet, skaber jobs for dem i nød, står op for nødvendige forandringer og så planter vi et træ med din ordre. 

Vi skaber forandring gennem historiefortælling og smukke, bæredygtige smykker. Vores Verdensmål-Kollektion er bygget op omkring FNs 17 Verdensmål og sigter mod at inspirere og engagere folk til at købe, leve og tænke mere bæredygtigt.  

Vores smykker er designet i Montreal og efterfølgende håndlavet i værksteder i tredjeverdenslande, hvilket giver guldsmedene indkomst til at løfte dem selv og deres familier ud af fattigdom.

 

Lær mere om Verdensmålene:

 

Vores Todelte Mission

For det første ønsker vi at engagere og inspirere alle til at være en del af bevægelsen for at komme tættere på at nå de globale mål inden 2030.  For at citere FN's generalsekretær Ban-Ki-Moon: 

"Vi er den første generation, der kan gøre en ende på fattigdommen, og den sidste, der kan gøre en ende på klimaændringerne. Vi skal alle sørge for, at disse 17 mål er en del af den måde, vi lever og handler på. "

For det andet ønsker vi at overholde målene, når vi fremstiller smykkerne.  Det betyder ingen påvirkning af klimaet og planeten, skabelse af jobs og anstændige arbejdsforhold samt engagement med håndværkere fra den tredje verden.

 

En Fremtid hvor du kan gøre en forskel

Det er vores mål at samarbejde med mange af de mere end 10.000 virksomheder, der har forpligtet sig til at støtte verdensmålene for bæredygtig udvikling.

With Love Darling bygger bro over kløften mellem mode og bæredygtighed. Vi er klar over, at mode er den næststørste forurenende industri i verden, og derfor ønsker vi at hjælpe med at opbygge et fællesskab af mode forbrugere, der engagerer sig på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Vi har sat os for at skabe et fællesskab omkring vores smykker og skabe en oplevelse, der lever og ånder for de globale mål. Vores smykker er æstetisk tiltalende i sig selv, men bærer også en dybt rodfæstet betydning og symbolik. De har en højere værdi i sig selv, som ligger ud over guldværdien.

Vi er det første smykkefirma, der har fortolket Verdensmålene gennem en dedikeret kollektion.

Med hvert smykke får hver person chancen for at blive en del af noget større og engagere sig i sine værdier og det man tror på, samtidig med at man repræsenterer en personlig fortælling. 

Vi håber, at vores verdensmålskollektion og andre smykker kan inspirere til at forandre og hjælpe til at bidrage til en bedre fremtid!

“Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt”

 

With Love, 

Elisabeth Crossley-Wright