RETURSPOLITIK

Vi ønsker kun at vores fantastiske kunder er glade og tilfredse.

Derfor vælger vi at tilbyde 101 dages fri retur, sådan at du har god tid til at overveje om smykket lige er det du går og leder efter.

Det betyder også, at du som gavegiver kan berolige den heldige modtager af smykket om, at denne har hele 101 dage til at overveje om de kan lide smykke eller ej.

Ønsker du at returnere smykket, kan du blot forholde dig helt afslappet. Vores returproces er nemlig super simpel, gennemskuelig og effektiv.

Returproces:

 1. Skriv til os på love@withlovedarling.com, og send os følgende
  1. Dit fulde navn
  2. Din adresse
  3. Dit telefon nummer (til GLS)
  4. Din email
 2. Vi sender dig et returlabel hurtigst muligt (oftest få timer efter)
 3. Ønsker du ombytning, sender vi straks. Ønsker du pengene retur, sender penge så snart vi modtager din ordre. 


Vær venligst opmærksom på at:
Vi tager ikke varer retur som er købt på udsalg og til nedsat pris. Varer skal returneres i deres oprindelige indpakning, ubeskadiget og ubrugt deres With Love Darling æske.

 

INTERNATIONALT

Hvis du returnerer dine varer internationalt, skal du selv betale for forsendelsen.Vi vil dog varmt anbefale, at du bruger en sikker kurertjeneste til at returnere dine varer til os, da vi ikke kan holdes ansvarlige for genstande, der ikke når os. Bemærk, at internationale told og omsætningsafgifter IKKE refunderes.  

BETINGELSER FOR RETUR

Returnerede genstande skal være i deres originale emballage i den tilstand, hvor de blev modtaget. Med Love Darling accepterer ikke returnering af nogen varer, der er blevet brugt.  

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på love@withlovedarling.com. 

Modtagelse af din tilbagebetaling
Restitutioner foretages inden for 7 arbejdsdage efter modtagelse af de returnerede varer. Din bank kan tage op til 7 arbejdsdage for at kreditere din konto. Returneringer krediteres det originale købers kreditkort. Bemærk venligst, at forsendelsesomkostninger ikke refunderes. En bekræftelses-e-mail vil blive sendt til dig.