Vores Materialer

Genbrug, Fair Trade, bevarelse

Lige siden vi gav tilsagn om at hjælpe med FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling, har vi fortsat holdt vores løfte ved at følge disse regler:

Lavet af omsmeltet guld og sølv af høj kvalitet
I en verden, hvor affalds-forurening langsomt, men sikkert dækker planeten, sørger vi for, at alle resterende materialer fra vores smykkeproduktion genanvendes bæredygtigt. Vi bruger fortrinsvis omsmeltet sølv, men bruger også små mængder af genbrugt guld og messing.

Smykker der holder længe
Vi fremstiller vores produkter af materialer af højeste kvalitet, så de kan bruges i mange år - hvis ikke hele livet. Sammen med vores betroet partnere, udvælger vi med omhyggelighed alle de materialer, vi bruger, f.eks. det sølv og guld der indgår i vores smykker. 

Minimal emballage af genbrugsmaterialer & kan genanvendes
Det er ikke kun vores smykkematerialer. De søde små kasser og poser, som du modtager dine dyrebare stykker i? De er lavet af genbrugspapir og økologisk genbrugt bomuld. De kan let genanvendes for at undgå ophobning af skrald. Vi er altid på jagt efter nye og bedre ideer til at minimere vores indvirkning på kloden.

Workshops med gode arbejdsforhold og lønbetingelser
Med Fair Trade certificerede workshops, støtter vi det 8. Verdensmål: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst. Og vi sikrer, at vores workshops i udviklingslande som Indien og Afghanistan har arbejdstagere, som er retfærdigt behandlet, betalt godt, får pension og gode sundhedsivilkår. Vi besøger ofte vores workshops så vi ved med sikkerhed at forholdene er gode.

I samarbejde med One Tree Planted planter vi et træ for hver ordre