Opdag en dansk/canadisk smykkekollektion, som for nyligt modtog en CAFA nominering & modtager roser fra kendisser verden over!

Hos With Love Darling forener vi det bedste fra 2 verdener:

Forkæl dig selv med elegante smykker og gør en forskel for den verden du lever i.

Når du køber With Love Darling får du et elegant smykke for livet, skaber jobs for dem i nød, står op for nødvendige forandringer og så planter vi et træ med din ordre. 

Vi skaber forandring gennem historiefortælling og elegante, bæredygtige smykker. Vores Verdensmål-Kollektion er bygget op omkring FNs 17 Verdensmål og sigter mod at inspirere og engagere folk til at købe, leve og tænke mere bæredygtigt.  

Vores smykker er designet i Montreal og efterfølgende håndlavet i værksteder i tredjeverdenslande, hvilket giver guldsmedene indkomst til at løfte dem selv og deres familier ud af fattigdom.

 

Se Verdensmåls-Kollektionen her

 

Fra Fredsbevarende Officer i NATO til CEO

Hej, og velkommen til With Love Darling! 

Mit navn er Elisabeth Crossley-Wright og jeg er CEO og founder af With Love Darling. 

Jeg stiftede With Love Darling i 2016 med ideen om, at et smykke kan sige mere end tusind ord. 

Jeg er født og opvokset i Danmark, og efter at have afsluttet gymnasiet besluttede jeg mig for at gå ind i hæren, hvor jeg til sidst fik rang af kaptajn. Det bragte mig med på fredsbevarende NATO-missioner i Bosnien og Kosovo. Efterfølgende fik jeg job i FN i Kosovo hvor jeg  arbejdede i 3 år.

Det var i denne tid hvor jeg virkelig fik øjnene op for de enorme uligheder i verden. Bl.a. familier, der forsøgte at leve for 10-30 kr. om dagen...

Lige siden har jeg følt mig forpligtet til at gøre mit til at ændre det jeg kan. 

Heraf kom idéen til smykker og mine erfaringer i hæren og arbejde med FN ledte til Verdensmåls-Kollektionen. 17 mål, som hver især har til formål at bane vejen for en bedre verden.

Man kan sige at smykker er min platform for at få en stemme.

 

Se Vores smykker her

 

Verdensmåls-Kollektionen

Verdensmålene blev oprettet af FN i 2015, hvor 17 mål blev opstillet i håb om at forbedre verden inden 2030. De omfatter bl.a. mål om at gøre en ende på fattigdom, sult, klimaforandringer og ulighed og samtidig kæmpe for menneskerettigheder og bæredygtighed. 

Det smukke ved disse Verdensmål er, at de appellerer til alle, da det er 17 forskellige veje til at skabe en bedre verden. 

En verden, som vi ønsker at efterlade bedre, end vi fandt den.

 

Vores Smykker & Design 

Da jeg begyndte at designe smykker, var det altid med fokus på storytelling og formidling af vigtige budskaber. Jeg elsker konceptet om at kommunikere med andre midler end ord. Jeg mener, at et smykke kan sige mere end tusind ord, og jeg elsker tanken om at skabe et symbolsk smykke, der betyder noget personligt for den person, der bærer det. 

For mig handler det ikke om den faktiske pengeværdi, men om den følelsesmæssige valuta, som vi bruger, når vi giver en gave. 

Det første smykke, jeg nogensinde lavede med mine egne hænder, var en sommerfuglering i sølv til min mor.  Det lærte mig det grundlæggende i at fremstille smykker, og det er noget helt særligt for mig, fordi jeg lagde så meget arbejde i det stykke. 

Jeg ville have den sat med diamanter, og det var sådan, jeg mødte den guldsmed, som jeg arbejder sammen med i dag. Han har lært mig alt det, jeg ved, og uden ham ville jeg ikke kunne gøre det, jeg gør.  

Konceptet i alle smykkerne er "diskret aktivisme". Jeg elsker tanken om, at dine vigtigste håb og drømme enten kan være forklædt som et smukt smykke eller båret som et æresmærke for alt det, du står for. 

 

Køb dit smykke i dag og gør en forskel

 

En produktion der gør en betydelig forskel

Vores smykker er håndlavede og produceret bæredygtigt i værksteder i udviklingslande, hvilket skaber indkomst og mulighed for de mest sårbare og hjælper verdensmålene til at blive en realitet.

Smykkerne bliver produceret på værksteder rundt om i verden, hvor nogle eksempelvis bliver fremstillet i Kenya af Maasai stammekvinder, andre af hjemvendte flygtninge i Afghanistan, nogle i Indien mm.  

Der er mere end 80 millioner fordrevne mennesker i verden. De har ikke adgang til traditionel uddannelse, men kan ofte et håndværk, som de har lært fra deres forældre og bedsteforældre. Smykkeproduktion kræver ikke en formel uddannelse, men snarere færdigheder, der videreføres fra generation til generation. 

Vi stræber mod at give disse kvinder og mænd mulighed for at tjene en indkomst og til at løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom. 

Alle vores sten er konfliktfri, og metallerne er genbrugt. 

Der er naturligvis en ekstra omkostning forbundet med at sende fra disse områder, da de ligger uden for de slagne veje, men vi har fundet frem til en distributionsproces og infrastruktur, der gør det hele muligt.

At investere i disse områder og økonomier ved at åbne et værksted er efter min mening den eneste måde at genopbygge familier og samfund på. Ved at give folk adgang til deres håndværk og ekspertise får de muligheder, indkomst og uafhængighed for at tage kontrollen over deres skæbne tilbage.

 

Genbrug, Fair Trade, bevarelse

Lige siden vi gav tilsagn om at hjælpe med FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling, har vi fortsat holdt vores løfte ved at følge disse regler:

Lavet af omsmeltet guld og sølv

I en verden, hvor affalds-forurening langsomt, men sikkert dækker planeten, sørger vi for, at alle resterende materialer fra vores smykkeproduktion genanvendes bæredygtigt. Vi bruger fortrinsvis omsmeltet sølv, men bruger også små mængder af genbrugt guld og messing.

Vores emballage er lavet af genbrugsmaterialer & kan genanvendes

Det er ikke kun vores smykkematerialer. De søde små æsker og poser, som du modtager dine dyrebare stykker i? De er lavet af genbrugspapir og økologisk genbrugt bomuld. De kan let genanvendes for at undgå ophobning af skrald. Vi er altid på jagt efter nye og bedre ideer til at minimere vores indvirkning på kloden.

Workshops med gode arbejdsforhold og lønbetingelser

Med Fair Trade certificerede workshops, støtter vi det 8. Verdensmål: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst. Og vi sikrer, at vores workshops i udviklingslande som Indien og Afghanistan har arbejdstagere, som er retfærdigt behandlet, betalt godt, får pension og gode sundhedsivilkår. Vi besøger ofte vores workshops så vi ved med sikkerhed at forholdene er gode.

I samarbejde med One Tree Planted planter vi et træ for hver ordre

 

Klik her og Se vores bæredygtige smykker

 

Vores Todelte Mission

For det første ønsker vi at engagere og inspirere alle til at være en del af bevægelsen for at komme tættere på at nå de globale mål inden 2030.  For at citere FN's generalsekretær Ban-Ki-Moon: 

"Vi er den første generation, der kan gøre en ende på fattigdommen, og den sidste, der kan gøre en ende på klimaændringerne. Vi skal alle sørge for, at disse 17 mål er en del af den måde, vi lever og handler på. "

For det andet ønsker vi at overholde målene, når vi fremstiller smykkerne.  Det betyder ingen påvirkning af klimaet og planeten, skabelse af jobs og anstændige arbejdsforhold samt engagement med håndværkere fra den tredje verden.

 

Teamet Der Gør Det Muligt

Listen er lang, men for at nævne nogle få, tæller det;

  • Jivan, den ekstremt talentfulde guldsmed, som bringer mine designs til live,
  • Mia & Erin, vores fantastiske sælgere i Danmark og USA
  • Ariane, som er en troldmand med at skabe og printe cads,
  • Amalia, som har introduceret mig til presseverdenen i NYC
  • Jean, som order al administration
  • Ashok, Joanna , Ishkar & Andy som leder de forskellige guldsmedværksteder.
  • Min mand Michael, som forstår forretning bedre end nogen anden, jeg kender.

Bortset fra min mand kendte jeg ingen af disse talentfulde mennesker, før jeg startede min virksomhed, og det er en enorm glæde at arbejde sammen med dem og lære af dem. Uden dem ville jeg ikke have været i stand til at skabe noget som helst. Det har virkelig været en holdindsats.

 

En Fremtid hvor du kan gøre en forskel

Det er vores mål at samarbejde med mange af de mere end 10.000 virksomheder, der har forpligtet sig til at støtte verdensmålene for bæredygtig udvikling.

With Love Darling bygger bro over kløften mellem mode og bæredygtighed. Vi er klar over, at mode er den næststørste forurenende industri i verden, og derfor ønsker vi at hjælpe med at opbygge et fællesskab af mode forbrugere, der engagerer sig på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Vi har sat os for at skabe et fællesskab omkring vores smykker og skabe en oplevelse, der lever og ånder for de globale mål. Vores smykker er æstetisk tiltalende i sig selv, men bærer også en dybt rodfæstet betydning og symbolik. De har en højere værdi i sig selv, som ligger ud over guldværdien.

Vi er det første smykkefirma, der har fortolket Verdensmålene gennem en dedikeret kollektion.

Med hvert smykke får hver person chancen for at blive en del af noget større og engagere sig i sine værdier og det man tror på, samtidig med at man repræsenterer en personlig fortælling. 

Vi håber, at vores verdensmålskollektion og vores andre smykker kan inspirere til at forandre og hjælpe til at bidrage til en bedre fremtid!

“Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt”

 

With Love, 

Elisabeth Crossley-Wright

 

Køb dit smykke i dag og gør en forskel