DESIGN KONKURRENCE

 

Smykker har altid været brugt til at fortælle historier.

Nu vil vi bruge dem til at ændre verden - et smykke ad gangen. Tænk over hvad du vil kommunikere med dit design. Hvordan kan du inspirere andre?

SÅDAN DELTAGER DU

Vi søger et design som symboliserer forandring & håb. 2020 har været et anderledes år på mange måder, og vi har været tvunget til at ændre måden vi tænker og lever på. Hvordan har det påvirket dig? Synes du at det har været positivt? Eller svært? Tiltrængt at gøre op med det gamle og indføre nye ideer og vaner?

Hvis du skulle udtrykke dig kreativt i form af et smykke, hvordan ville det se ud?

Du kan downloade vores skabeloner og designe det smykke der bedst fortæller historien om forandring & håb.

1. DESIGN

Skab dit design. Tænk over hvad du vil kommunikere med dit design. Hvordan kan du inspirere andre til at gøre en forskel?

Tegn dit design, så det er tydeligt på papir eller på en computer. Det eneste, der betyder noget, er, at designet er klart, kortfattet og kan sendes til os i billed-format. Upload dit design her.

2. FORTÆL

Skriv et kort indlæg om dig selv og dit design. Hvem er du? Hvorfor deltager du i konkurrencen? Hvad inspirerer dig? Hvad inspirerede dig til at skabe dette design? Hvad vil du kalde det smykke, du har kreeret?

Du må gerne lave og indsende flere designs; dog bedes du undgå at indsende det samme flere gange design med forskellige farver eller mindre ændringer.

3. DEL

Sørg for at læse vilkårene og betingelserne for konkurrencen.

Upload dit design og dit indlæg på www.withlovedarling.dk under sektionen ’konkurrence’. Sørg for at medtage alle oplysninger om dig selv, om dit smukke design og hvor vi kan kontakte dig. Husk, at fristen for at indsende dit design er den 12. December 2020..

Du er velkommen til at promovere dit arbejde på alle sociale medieplatforme for at få andre til at stemme!

Afstemningen lukker den 31. December 2020.

Vinderen bliver kåret den 1 Januar 2021.

REGLER & VILKÅR

WITH LOVE DARLING vil skabe et nyt smykke for som symboliserer tidsånden lige nu.

Det er her DU kommer ind.

Vi opfordrer dig, uanset om du er en skabs-kunstner eller har en designer i maven, til at designe et originalt smykke som symboliserer den forandring verden undergår lige nu.

Formålet med konkurrencen er at engagere og inspirere flest muligt til at bruge deres kreativitet og fantasi.

Fristen for at indsende dit design er den 12. December 2020. With Love Darling-teamet vælger omhyggeligt finalisterne under hensyntagen til kreativitet og hvor effektivt dets budskab er. 

Når vi har valgt en liste over finalister, kan alle stemme på deres yndlingsdesign indtil den 31 December 2020. Den vindende kunstner vil blive belønnet med 3.000 Kr.

Tænk over hvilken historie, du vil fortælle med dit design. Hvordan kan du inspirere folk til at hjælpe med at gøre en forskel?

 

Vi tror på dig og den kunst, du skaber.