Et Lille Dansk smykkemærke
båret af Kendisser verden over! 

De fleste af os er godt klar over uretfærdighederne i vores verden og de betydelige klimaændringer, vi står over for...

Men hvad gør vi derfra? Det kan hurtigt føles meningsløst, for ikke at sige total uoverskueligt at forsøge at gøre en forskel som kun én person.

With Love Darling kombinerer det bedste fra begge verdener. 

Når du køber With Love Darling, vælger du at:

Vi ønsker, at du får et smykke, som du kan bære i hele dit liv. Derfor er vi stolte af at tilbyde dig livstidsgaranti på vores smykker.

VINDER AF

"Bedste Bæredygtige Smykker"

En verden med flere fisk end plastik i havet.

En verden uden sult.

En verden med rent vand til alle.

EN FREMTID, HVOR DU GØR FORSKELLEN

Vi tror på forandring gennem historiefortælling og smukke, bæredygtige smykker.

Vores Global Goal-kollektion er bygget op omkring FN's 17 mål for bæredygtig udvikling og har til formål at inspirere og engagere folk til at købe, leve og tænke mere bæredygtigt.

Alle smykker er designet af Elisabeth og efterfølgende håndlavet i vores værksteder i tredjeverdenslande af guldsmede, som har mestret håndværket i at lave smykker. En egenskab vidergivet fra generation til generation.

Alle vores guldsmede er mennesker i nød af en eller anden art, og vi giver dem fuldtidsjobs og en indkomst, så de kan løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom.

I dag sørger vores produktion for to hele landsbyer!

OMTALT I

Historier fra vores fantastiske partnere

★★★★★

Fra kendisser til lokale helte

Allerede over 16.000 Darlings verden over står op for forandring

Fra Kaptajn
Til Smykkedesigner

"Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget."

LÆS ELISABETHS' HISTORIE

VORES MISSION

"For det første ønsker vi at engagere og inspirere alle til at være en del af bevægelsen for at komme tættere på at nå de globale 2030-mål.

For at citere general Ban-Ki-Moon:
"Vi er den første generation, der kan gøre en ende på fattigdommen, og den sidste, der kan gøre en ende på klimaændringerne. Vi SKAL alle sørge for, at disse 17 mål bliver en del af den måde, vi lever og handler på."

For det andet ønsker vi at respektere målene, når vi laver smykkerne. Det betyder ingen påvirkning af klimaet, gode arbejdsforhold og engagement med håndværkere fra den tredje verden for at give dem muligheder for at løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom."