Bag vores fine smykker

En produktion der gør en betydelige forskel

Vores smykker er håndlavet og produceret bæredygtigt i værksteder i udviklingslande, hvilket skaber indkomst og mulighed for de mest sårbare og hjælper verdensmålene til at blive en realitet.

Smykkerne bliver produceret på værksteder rundt om i verden, hvor nogle eksempelvis bliver fremstillet i Kenya af Maasai stammekvinder, andre i Afghanistan af hjemvendte flygtninge, nogle i Indien m.m.

Der er mere end 80 millioner fordrevne mennesker i verden. De har ikke adgang til traditionel uddannelse, men kan ofte et håndværk, som de har lært fra deres forældre og bedsteforældre. Smykkeproduktion kræver ikke en formel uddannelse, men snarere færdigheder, der videreføres fra generation til generation. 

Vi giver disse kvinder og mænd mulighed for at tjene en indkomst og til at løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom. 

Alle vores sten er konfliktfri, og metallerne er genbrugt. 

Der er naturligvis en ekstra omkostning forbundet med at sende fra disse områder, da de ligger uden for de slagne veje, men vi har fundet frem til en distributionsproces og infrastruktur, der gør det hele muligt.

At investere i disse områder og økonomier ved at åbne et værksted er efter min mening den eneste måde at genopbygge familier og samfund på. Ved at give folk adgang til deres håndværk og ekspertise får de muligheder, indkomst og uafhængighed for at tage kontrollen over deres skæbne tilbage.