5 korte til Jeanette Hylleborg

Jeanette er influencer med fokus på mad, bolig, livsstil, gråt hår, mode og meget mere. Hun læser også til psykoterapeut til psykoterapeut og du kan følge hende her: @jeanettehylleborg_qland

1. Ejer du et smykke som har særlig affektionsværdi eller personlig betydning, pga. dets historie eller måden det var givet på?

Jeg er typen, der gerne indrømmer, at døde ting faktisk betyder noget. Jeg havde smykker fra min farmor, der hver dag mindende mig om hende. En lille guldkugle, som min mor bar om halsen, da jeg var lille. Jeg havde et smukt armbånd af gammelt guld fra min mor, mormor og farmor. Alt det det tog en tyv fra mig for seks år siden. Det gør ind imellem ondt i min sjæl den dag i dag.
Så, hvis der er nogle indbrudstyve på linjen, så hør godt efter: Det er slet ikke i orden at stjæle folks smykker. Tag hellere vores fjernsyn og tasker og designerstole, men aldrig vores smykker!

PS. Efter indbruddet fandt jeg et brillanthjerte, et helt klassisk et, magen til et, jeg fik for mange, mange år siden, da min farmor døde – en gave fra mine forældre som et minde om hende. Det blev en lille redning, at der var noget, der kunne erstattes, og jeg leger, at det er den samme som før.

 
2. Hvor meget betyder symboler for dig i smykker og accessories? Kan du godt liden ideen om en slags talisman eller lykkebringende smykker?

 
Jeg tror på den energi, vi sender ud gennem vores tanker og adfærd - og også på den energi og de overbevisninger, vi vælger at lægge i genstande, så de får en symbolsk betydning for os.
Da jeg valgte Withlovedarlings svane som mit totemdyr, og teksten Inner Beauty & Grace, talte det meget tydeligt til mig. Jeg har i mine 50’ere vendt mig imod yoga, qi gong og mod de indre værdier - og jeg læser i øvrigt også til psykoterapeut. Så det føles rigtigt og fint for mig at gå med et smykke med en tekst og et symbol, der passer lige til mig.
 

3. Hvilket Verdensmål ligger dig mest på sinde og hvorfor?

Det er næsten umuligt at vælge ét mål fremfor de andre. Men det må blive nr. 8: Anstændige job og økonomisk vækst. Fordi jeg simpelthen ikke kan holde ud, når mennesker, voksne og børn, bliver udnyttet som billig arbejdskraft.

Derfor elsker jeg også, at Withlovedarling har fokus på at betale en anstændig løn og give noget tilbage til lokalsamfundene.

Jeg prøver at købe mindre, og i bedre og mere holdbar kvalitet. At skal styre min købetrang og bruge pengene på noget mere holdbart og ansvarligt. Det er også bæredygtighed for mig. 

4. Hvis du med et trylleslag kunne ændre een ting i Verden, hvad ville det være?

Så ville jeg helt klart få os mennesker til igen at vælge og værdsætte fællesskabet. At vi får blikket mere væk fra skærmene, væk fra os selv – og bliver en lille smule bedre til at lytte, forstå og interessere os for de andre omkring os. Jeg arbejder som frivillig i Psykiatrifonden, og det er skræmmende så mange, jeg taler med, der ikke har een eneste fortrolig eller ven. 

Jeg tror ikke på, at glæden, lykken og fremgangen i det lange løb ligger i mig-og-mine-først. Jeg tror, at mange problemer kunne løses med det trylleslag - både for den enkelte eller for verden. 

5. Brad Pitt (eller hvem du kunne tænke dig) er i København og du skal tilbringe eftermiddagen og aftenen med ham. Hvad skal i se og hvor skal i spise?

Jeg ville vælge Keanu Reeves, som en virker som et ydmygt, generøst og hele vejen igennem skønt og ordentligt menneske. Han har ovenikøbet haft den FRÆKHED at vælge en alderssvarende kæreste – endda med gråt hår! Så det vil slet ikke føles mærkeligt, at han cykler rundt i vores skønne hovedstad med en gråhåret dame i 50’erne som mig.

Han skal have en afslappet dag og opleve cykelbroerne, Christianshavn, Vesterbro, Nørrebro, den gamle Frederiksstad - og danskerne!
Jeg tror, vi tager til Nørrebro, hvor han selvfølgelig smage dansk brød hos Meyers Bageri i Jægersborggade. 
Derefter skal vi være lidt mere posh. Vi napper nemlig en drink, eller to, på Balthazar i Ny Østergade – en Downton Abbey skal det helt præcis være. Middag på smukke Restaurant Neni, som har de lækreste deleretter i inspireret af bl.a. Israel og Persien. Og så skal han overnatte højt oppe i The Krane i Nordhavnen. Jeg tror ikke, han kan undgå at blive forelsket i København.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post