5 korte til Josephine Bredsted

Josephine Bredsted er expert i at bygge brand-identit og fællesskaber, og hun tror på at  brands kan inspirere og ændre måden vi tænker på. Du kan følge hende her: @josephinebredsted

1. Ejer du et smykke som har særlig affektionsværdi eller personlig betydning, pga. dets historie eller måden det var givet på? 

Min forlovelsesring fra min mand betyder utrolig meget for mig. Den er ikke kun smuk og enkel, men den er også et kæmpe symbol på vores kærlighed. Det mest bemærkelsesværdige er, at han gav mig den, da jeg mindst ventede det. Den repræsenterer, at vores kærlighed er dyb og uventet, og den minder mig om, at vi altid vil være forbundet, uanset hvor livet fører os hen.

 

2. Hvor meget betyder symboler for dig i smykker og accessories? Kan du godt liden ideen om en slags talisman eller lykkebringende smykker?

Symboler og talismaner i smykker og accessories har en speciel plads i mit hjerte. Jeg tror, at de kan minde os om de vigtigste aspekter af livet. Et af mine personlige favoritsymboler er yin-yang, da det minder mig om vigtigheden af balance i alt, hvad vi gør. At bære smykker med symboler føles som at have små påmindelser om livets dybere betydning med sig hele tiden.

 

3. Hvilket Verdensmål ligger dig mest på sinde og hvorfor? 

Når det kommer til Verdensmål, er jeg meget bevidst om, at vores søn kun er 5 måneder gammel, og derfor virker en rejse til at påvirke en større verden uoverskuelig lige nu. Men jeg tænker meget over, at jeg gerne vil vise ham verden. Lige nu drømmer jeg om at tage ham med til Japan en dag. Japan har altid fascineret mig med sin unikke kultur, smukke natur og dyb historie. At dele den oplevelse med min familie ville være en drøm, og det ville give mig mulighed for at lære ham om forskellige kulturer og værdier fra en tidlig alder.

 

4. Hvis du med et trylleslag kunne ændre een ting i Verden, hvad ville det være?

Hvis jeg havde magt til at ændre en enkelt ting i verden med et trylleslag, ville jeg vælge at fjerne al mørket i mennesker. Menneskeheden står over for mange udfordringer, og nogle gange er vores egne handlinger og holdninger med til at skabe mere lidelse og konflikt end nødvendigt. At fjerne mørket i mennesker ville betyde at sprede kærlighed, forståelse og empati på tværs af grænser og skabe en verden, hvor vi respekterer og hjælper hinanden.

 

5. Brad Pitt (eller hvem du tunne tænke dig) er i København og du skal tilbringe eftermiddagen og aftenen med ham. Hvad skal i se og hvor skal i spise?

Selvom drømmen om at tilbringe en aften med Brad Pitt (eller en hvilken som helst anden berømthed) lyder spændende, drømmer jeg lige nu mest om en romantisk date med min mand. Vi ville starte aftenen med Saunagus i Glacier club for at slappe af og forbinde. Derefter ville vi nyde drinks og snacks ved vandet, da vandet har en beroligende virkning på os begge. Vores aften ville kulminere med en tidlig middag på Esmée, hvor vi kunne forkæle os selv med lækker mad og intime samtaler. For at fuldende oplevelsen ville vi booke en overnatning på Hotel Sanders, hvor vi kunne fortsætte vores romantiske aften og vågne op til en dejlig morgen sammen. Det ville være min ultimative drømmedate lige nu, hvor tid med min mand betyder alt for mig.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post