5 korte til Isabelle Laures

Isabelle er spirituel guide og forfatter, og arbejder med klienter både i Danmark og i udlandet. Du kan følge hende på Instagram på @Isabellelaures

1. Ejer du et smykke som har særlig affektionsværdi eller personlig betydning, pga. dets historie eller måden det var givet på?

Jeg har fået et par øreringe af min veninde, som ligner dem den kvindelige digter Sappho har på. Hun skrev om kærlighed og forhold i det antikke Grækenland.

De betyder meget for mig fordi de minder mig om kærligheden som vi alle besidder. Folk spørger mig ofte om dem, og de som kender til Sappho knytter nogle sjove historier til mine øreringe.

2. Hvor meget betyder symboler for dig i smykker og accessories? Kan du godt liden ideen om en slags talisman eller lykkebringende smykker?

For mig er mine smykker mit kompas om lykkelige stunder fra fortiden. Når jeg ser på mine smykker så ser jeg lykkelige begivenheder fra fortiden som smykkerne er symboler på.

3. Hvilket Verdensmål ligger dig mest på sinde og hvorfor?

Livet i havet Verdensmål 4. Øko systemet vi har her, danner grundlag for vores vejr og balance på kloden i det hele taget.

Havet har altid fascineret mig. Kloden har forandret sig så meget over de sidste millioner år, og vi kender ikke til alt hvad havet indeholder. Havet og jordens indre er på mange måder mindre betrådt af mennesket og derfor mere rent og mystisk.

4. Hvis du med et trylleslag kunne ændre een ting i Verden, hvad ville det være?

Jeg ville trylle på en måde så menneskeligheden levede plantebaseret, og behandlede dyr og planeten med kærlighed  og respekt. Jeg tror mennesker vil få højere selvværd hvis de behandlede dyr og klode, med respekt for alt levende.

5. Brad Pitt er i København og du skal tilbringe eftermiddagen og aftenen med ham. Hvad skal i se og hvor skal i spise?

Jeg ville tage ham med hjem til mig selv, måske tage ham med på Admiral 26, som ligger i min gade og så hjem til mig igen.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post