5 korte til Anelise Severinsen

Anelise er content creator, samt mad- og livsstils influencer. Måske kender du hende fra TV, da hun i de sidste 2 år deltog i Den Store Bagedyst.

Du kan følge med hos Anelise her: @anelise_severinsen

1. Ejer du et smykke som har særlig affektionsværdi eller personlig betydning, pga. dets historie eller måden det var givet på?

Jeg har en solitær ring, som jeg fik af mine forældre til min debutant fest (i Brasilien er det, når pigerne bliver 15 år). Den har jeg altid på.

2. Hvor meget betyder symboler for dig i smykker og accessories? Kan du godt liden ideen om en slags talisman eller lykkebringende smykker?

Symboler betyder meget for mig og mange af mine smykker har en særlig betydning. Bl.a har jeg et armbånd med det græske evil eye, som passer på én.

3. Hvilket Verdensmål ligger dig mest på sinde og hvorfor?

Det Verdensmål, der ligger tættest på mig er både vand og fælleskabet… for begge to er betydningsfulde ift. en god fremtid for alle. 

4. Hvis du med et trylleslag kunne ændre een ting i Verden, hvad ville det være?

Det ville være fred i verden. Jeg fatter ikke, at vi (menneskeracen) stadig fører krig som om vi ikke har en udviklet hjerne. 

5. Ryan Reynolds er i København og du skal tilbringe eftermiddagen og aftenen med ham. Hvad skal i se og hvor skal i spise?

Uhhhh… hvis Ryan Reynolds inviterede mig til middag, ville vi spise pizza! Finde et ægte italiensk pizzaria i København og smovse. Og så ville vi gå på planetarium for at udforske himlen. 🤩


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post