Vores bæredygtigheds-manifest

Hos With Love Darling er vi seriøse med at bruge bæredygtig praksis inden for vores forretning, så vi kan hjælpe med at bidrage til en lysere fremtid.

 

Lige siden vi gav tilsagn om at hjælpe med FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling, har vi fortsat holdt vores løfte ved at følge disse regler:

 

Alle vores materialer genanvendes

I en verden, hvor affalds-forurening langsomt men sikkert dækker planeten, sørger vi for, at alle resterende materialer fra vores smykkeproduktion genanvendes bæredygtigt.

 

Al vores emballage er lavet af genbrugsmaterialer og kan genanvendes

Det er ikke kun vores smykkematerialer. De søde små kasser og poser, som du modtager dine dyrebare stykker i? De er lavet af genbrugspapir og økologisk genbrugt bomuld. De kan let genanvendes for at undgå ophobning af skrald. Vi er altid på jagt efter nye og bedre ideer til at minimere vores indvirkning på kloden.

 

Vi sørger for, at vores workshops har anstændige arbejdsforhold og lønbetingelser

Vi støtter det 8. Verdensmål: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst. Og vi sikrer, at vores workshops i udviklingslande som Indien og Afghanistan har arbejdstagere, som er retfærdigt behandlet og betalt godt. Vi besøger ofte vores workshops så vi ved med sikkerhed at forholdene er gode.

 

Vores materialer kommer fra pålidelige kilder

Vi sørger altid for, at vores materialer, der bruges til at fremstille alt varer til With Love Darling, er etisk indkøbt og miljøvenlige.

 

Vi ønsker at skabe forandring sammen med DIG, vores kunde. Hvis vi alle insisterer på at producere og handle bæredygtigt, så kan vi sammen ændre verden.

HUSK! Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt! ♡

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post