Hvad er DIT mål?

De 17 Verdensmål

blev oprettet af FN i 2015, hvor 17 mål blev lavet med håb om at forbedre verden inden år 2030. Målene sigter mod at stoppe fattigdom, sult, klimaændringer og ulighed, - samtidig med at de kæmper for menneskerettigheder og bæredygtighed. Verdensmålene appellerer til alle, da det primært er 17 forskellige veje til at skabe en bedre verden, som vi ønsker at forlade bedre end vi fandt den.

 

“The best way to predict the future is to create it.”

 

Hvorfor er vi engageret?

Vi er en del af bevægelsen, der bygger en bro over kløften mellem mode og bæredygtighed. Vi er klar over, at mode er den næststørste forurenende industri i verden, - en realitet vi ønsker at være med til at ændre, med smykker der er lavet på en ansvarlig og bæredygtig måde.

 

Vores mission

Vi stræber efter ansvarlig og bæredygtig produktion uden krænkelse af de grundlæggende menneskerettigheder. Det er vores mål at skabe maksimal opmærksomhed omkring De 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling og skabe lyst og ambition hos det enkelte menneske til at skabe positiv forandring.

 

“The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.”

       

 

Om kollektionen

Vi husker alle, hvordan vi kom til at eje vores smykker, fordi de væver fortællinger om vores historie, værdier og forhold. Smykker er meget personlige objekter, der fortæller vores historie og er symboler på, hvad vi oplever og tror på.

With Love Darling er det første smykkefirma, der har fortolket Verdensmålene gennem en dedikeret kollektion.

Med hvert smykke der repræsenterer et specifikt Verdensmål, får vi chancen for at blive en del af en større bevægelse og engagere os i det vi tror på, samtidig med at vi repræsenterer en personlig fortælling. Vores Verdensmåls-smykker produceres bæredygtigt i værksteder i udviklingslande, hvilket skaber indkomst og mulighed for de mest sårbare

og hjælper verdensmålene til at blive en realitet.

Vi håber, at vores verdensmålskollektion inspirerer til at forandre og hjælper til at bidrage til en bedre fremtid.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post