FORANDRING ER KERNEN I VORES VÆKST STRATEGI

Der er mere 80 millioner fordrevne mennesker i verden. De har ikke adgang til traditionel uddannelse, men de kan ofte et håndværk, som de har lært fra deres forældre og bedsteforældre.

Smykkeproduktion kræver ikke en formel uddannelse, men snarere færdigheder, der videreføres fra generation til generation. Dette giver kvinder og mænd uden adgang til uddannelse mulighed for at tjene en indkomst og til at løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom. 

With Love Darling er et smykkemærke som ønsker at skabe forandring, og det er selve kernen i vores vækststrategi. 
Som vi skalerer produktionen, planlægger vi at engagere smykkeproducenter i lavindkomstlande og er allerede begyndt at producere en del af vores Verdensmåls-kollektion i Afghanistan og Indien. 

Efterhånden som vi vokser, planlægger vi at inkludere workshops i andre lande som Kenya, Jordan, Burkina Faso og Tyrkiet - som alle beskæftiger flygtninge. Den håndlavede sektor er den næststørste indkomsts-giver i mange fattige økonomier. (Landbrug er den største).

Sektoren er domineret af økonomisk sårbare grupper; især kvinder, såvel som flygtninge og fordrevne mennesker, og for dem er det afgørende at vi opnår Verdensmålene. 

Vi tror på at et smykke kan sige mere end 1000 ord. 

Hvad har DU på hjerte?


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post